Leuk dat je dit gedeelte van de website bezoekt! De meeste foto's die je op deze site vindt, kun je kopen.

Heb je een foto gezien die je graag wilt hebben, dan zijn er verschillende mogelijkheden.


Bestel een afdruk

Je kunt een foto bestellen op verschillende materialen zoals canvas, dibond, plexiglas, enz. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om een hoge kwaliteit vakprint te bestellen en, indien gewenst, deze in te laten lijsten.


Bestel een digitaal exemplaar onder licentie

Als je een foto digitaal wilt gebruiken, dan is dat ook mogelijk. De meeste foto's op de website kun je onder zowel een persoonlijke als een commerciële licentie verkrijgen.

Wat bijvoorbeeld mogelijk is met een persoonlijke licentie is dat je de foto gebruikt om zelf een afdruk te laten maken op een bepaald materiaal naar je eigen voorkeur en keuze. Zolang het voor persoonlijk (niet commercieel) gebruik is, kun je de foto zo vaak af laten drukken als je wilt. 

Ook is het mogelijk om voor bijzondere omstandigheden een foto te gebruiken zonder dat daaraan kosten zijn verbonden. Denk bij dit laatste aan samenwerkingen met andere fotografen, composite werken ed. en goede doelen. Wanneer je hierover vragen hebt, laat het mij dan weten.


Soorten licenties

Persoonlijke licentie

Bas Wind fotografie verleent koper een niet-exclusieve eeuwigdurende gebruikslicentie voor persoonlijk gebruik om de bijbehorende afbeelding(en) te downloaden en te kopiëren, met inachtneming van de volgende beperkingen:

 • Deze licentie is alleen voor persoonlijk gebruik. Persoonlijk betekent; niet commercieel gebruik van de afbeeldingen voor weergavedoeleinden op persoonlijke websites en computers, of voor het maken van afdrukken voor persoonlijk gebruik. De afbeelding(en) mag(mogen) op geen enkele manier worden gebruikt waarbij daarvoor geld in rekening wordt gebracht, vergoedingen worden ingezameld of enige vorm van vergoeding wordt ontvangen. De afbeelding(en) mag(mogen) niet worden gebruikt in advertenties. De afbeelding(en) mag(mogen) niet worden doorverkocht, opnieuw in licentie of in sublicentie worden gegeven. 
 • Titel en eigendom en alle rechten nu en in de toekomst van en voor de afbeelding(en) blijven exclusief bij Bas Wind fotografie.
 • Er zijn geen garanties, expliciet of impliciet. De afbeeldingen worden aangeboden 'zoals ze zijn'.
 • Bas Wind fotografie is niet aansprakelijk voor aanspraken van derden of incidentele, gevolg- of andere schade voortvloeiend uit deze licentie of het gebruik van de afbeelding(en) door de koper.

Bas Wind fotografie behoudt alle rechten, licenties, auteursrechten, titel en eigendom van de afbeelding(en).


Commerciële licentie

Bas Wind fotografie verleent koper een eeuwigdurende, niet-exclusieve, niet-overdraagbare, wereldwijde licentie om de bijgaande afbeelding(en) te gebruiken voor toegestane commerciële doeleinden, gedefinieerd als: 

 •  Reclame, promotie, brochures, verpakking. 
 • Als onderdeel van een commerciële website voor promotionele doeleinden (maximaal 800x600 pixels).
 • Afdrukken, posters, flyers voor promotionele doeleinden (niet voor wederverkoop).
 • Afdrukken, posters of andere commerciële weergave van media.
 • Video, uitzending, theater. De koper mag de afbeelding(en) niet opnieuw verkopen, in licentie geven, in sublicentie geven of (her)distribueren zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Bas Wind fotografie.
 • Gebruik als afgeleid werk en het doorverkopen of (her)distribueren van dergelijk afgeleid werk is verboden.
 • De afbeelding(en) mag(mogen) niet op pornografische, obscene, illegale, immorele, smadelijke of lasterlijke wijze worden gebruikt.
 • De afbeelding(en) mag(mogen) niet worden opgenomen in handelsmerken, logo's of servicemerken.
 • De afbeelding(en) mag(mogen) niet beschikbaar worden gesteld om te downloaden.

Bas Wind fotografie behoudt alle rechten, licenties, auteursrechten, titel en eigendom van de afbeelding(en).Powered by SmugMug Owner Log In