Foto's kopen? - Bas Wind

Bedankt voor je interesse in mijn foto's! De foto's die je op deze site vindt, zijn te koop. Als je een foto ziet die je wilt kopen, gebruik daarvoor dan de 'buy' knop rechtsonderaan de foto. Je kunt de foto's bestellen in verschillende formaten en af laten drukken op verschillende materialen. Wanneer je de door jou gewenste formaten en/of materialen niet ziet staan, neem dan contact met mij op

Als je een foto niet-commercieel wilt gebruiken, anders dan privé, neem dan contact met mij op. 

Heb je vragen? Klik aan de linkerkant van de pagina op 'Contact' of op het mailicoontje eronder. Je vindt mij ook via Twitter, Instagram en Ello!


Over het bestel- en betaalproces

Voor het drukken en printen van de producten die je kunt bestellen, maak ik gebruik van een hoog aangeschreven drukker uit Engeland: Loxley Colour. Doordat de drukker in Engeland is gebaseerd en mijn website wordt gehost door SmugMug (Amerikaans bedrijf), zul je in het bestel- en betaalproces in het Engels worden aangesproken. Daarnaast worden de maten van de producten in de eerste instantie volgens Engelse/Amerikaanse maateenheden weergeven. In bijna alle gevallen wordt daarachter tussen haakjes de voor ons bekende maateenheden gebruikt. Wanneer dit afwijkt, excuses voor het ongemak. 

Als je dit niet prettig vindt, neem dan alsjeblieft contact met mij op via een van de hierboven beschreven manieren. We regelen dan alles in het Nederlands (en in begrijpelijke maateenheden).

Licenties

Persoonlijke licentie

Bas Wind Photography verleent koper een niet-exclusieve eeuwigdurende gebruikslicentie voor persoonlijk gebruik om de bijbehorende afbeelding(en) te downloaden en te kopiëren, met inachtneming van de volgende beperkingen:

o Deze licentie is alleen voor persoonlijk gebruik. Persoonlijk betekent; niet commercieel gebruik van de afbeeldingen voor weergavedoeleinden op persoonlijke websites en computers, of voor het maken van afdrukken voor persoonlijk gebruik. De afbeelding(en) mag(mogen) op geen enkele manier worden gebruikt waarbij daarvoor geld in rekening wordt gebracht, vergoedingen worden ingezameld of enige vorm van vergoeding wordt ontvangen. De afbeelding(en) mag(mogen) niet worden gebruikt in advertenties. De afbeelding(en) mag(mogen) niet worden doorverkocht, opnieuw in licentie of in sublicentie worden gegeven.

o Titel en eigendom en alle rechten nu en in de toekomst van en voor de afbeelding(en) blijven exclusief bij Bas Wind Photography.

o Er zijn geen garanties, expliciet of impliciet. De afbeeldingen worden aangeboden 'zoals ze zijn'.

Noch Bas Wind Photography, noch SmugMug is aansprakelijk voor aanspraken van derden of incidentele, gevolg- of andere schade voortvloeiend uit deze licentie of het gebruik van de afbeelding(en) door de koper.


Commerciële licentie

Wat u mag doen: Bas Wind Photography verleent u een eeuwigdurende, niet-exclusieve, niet-overdraagbare, wereldwijde licentie om de bijgaande afbeelding(en) te gebruiken voor toegestane commerciële doeleinden, gedefinieerd als:

o Reclame, promotie, brochures, verpakking.

o Als onderdeel van een commerciële website voor promotionele doeleinden (maximaal 800x600 pixels).

o Afdrukken, posters, flyers voor promotionele doeleinden (niet voor wederverkoop).

o Afdrukken, posters of andere commerciële weergave van media.

o Tijdschriften, boeken, kranten, andere gedrukte publicaties.

o Video, uitzending, theater.

Wat u niet mag doen: de koper mag de afbeelding(en) niet opnieuw verkopen, in licentie geven, in sublicentie geven of (her)distribueren zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Bas Wind Photography.

o Gebruik als afgeleid werk en het doorverkopen of (her)distribueren van dergelijk afgeleid werk is verboden.

o De afbeelding(en) mag(mogen) niet op pornografische, obscene, illegale, immorele, smadelijke of lasterlijke wijze worden gebruikt.

o De afbeelding(en) mag(mogen) niet worden opgenomen in handelsmerken, logo's of servicemerken.

o De afbeelding(en) mag(mogen) niet beschikbaar worden gesteld om te downloaden.

Bas Wind Photography behoudt alle rechten, licenties, auteursrechten, titel en eigendom van de afbeelding(en).Powered by SmugMug Log In