Over - Bas Wind

Fotografie is een vorm van kunst. Althans, als het op die wijze benaderd wordt door de fotograaf. Dit is zeker het doel van de fotografie die je op deze website aantreft. 

Deze website is in het leven geroepen om foto's te kunnen delen en verkopen. Achter iedere foto zit de optie om, tegen vergoeding, te downloaden of af te laten drukken op verschillende materialen en formaten. 

Ik ben altijd op zoek naar mensen die kunnen genieten van mijn foto's. Dus als je mijn website wilt delen met je vrienden, familie of kennissen, graag!

ps. Sommige fotografen maken er een punt van te publiceren welk merk camera (en lenzen) ze gebruiken. Ik laat de EXIF informatie van mijn foto's intact en soms kun je meer informatie vinden in de keywords die ik gebruik. Bekwaamheid en talent is namelijk niet iets dat je krijgt bij de aanschaf van een bepaald merk camera (of lens). Talent is iets dat je is gegeven of niet en bekwaamheid verwerf je door oefening. Dat gezegd hebbende... Als je wilt weten welke merken ik gebruik, neem even contact met mij op.


Powered by SmugMug Log In